CORONA (COVID-19)

Information om håndering af Coronasituationen

Nedenfor kan du læse hvordan vi forholder os til situationen med corona-smitte. Siden vil løbende bliver opdateret, såfremt der kommer ændringer.

Aflysning

Vi skal holde sammen ved at holde afstand, er der blevet sagt mange gange. Og det skal vi gøre. Vi skal tage corona alvorligt – ikke mindst af hensyn til andre. Derfor har der ikke været gudstjenester i Vesterhavskirken fra d. 8. marts til d. 30. maj 2020.

Det er nu tilladt at afholde gudstjenester igen, der er dog en nogle retningslinjer der skal overholdes.. Det bliver helt sikkert ikke som det plejer – men vi glæder os til at byde jer alle sammen velkommen.

Vi følger myndighedernes anvisninger, og vil opfordre jer til at gøre det samme! Du kan finde de aktuelle vejledninger på coronasmitte.dk.

Omsorg

Situationen kan give uro, bekymringer og mismod. Lad os være gode til at være sammen på afstand – ringe til hinanden, bede for hinanden og hvad vi ellers kan finde på, for at være der for hinanden. Det er en helt igennem usædvanlig og frygtelig situation, der får konsekvenser på alle planer. Hvis I opdager, at der er nogen, der har brug for hjælp med mad, pleje, samtale eller andet, så må vi hjælpe hinanden. Ring eller skriv!

Ressourcer

Alle arrangementer inkl. gudstjenester er som bekendt aflyst de kommende uger. Vi har på nuværende tidspunkt ikke prædikener fra Vesterhavskirken tilgængelig på hjemmesiden, men selv om Vesterhavskirken er lukket, er Guds Kirke heldigvis levende. Vi har nedenfor linket til nogle ressourcer du kan benytte den kommende tid.

• TilLiv.dk
    • TilLiv.dk er en ressourceside, som formidler den kristne tro i tekst, lyd og video. Siden indeholder relevante blogindlæg, dybdegående artikler, opbyggelig forkyndelse og oplærende undervisning. TilLiv.dk bygger på et evangelisk luthersk grundlag og bekender sig til Folkekirkens bekendelsesskrifter. Siden er ejet af Norea Mediemission.
    • TilLiv.dk vil de kommende søndage sende online-gudstjenester, i samarbejde med Luthersk Mission & Norea mediemission.
      Se mere på deres hjemmeside.
  • Lyset & Livet

Online Gudstjenester

Her kan du se nogle af de online gudstjenester der er blevet sendt, mens vi ikke har haft mulighed for at mødes i vores lokale menighed.
Efter det igen er blevet muligt at mødes fysisk i kirkerne, er der fortsat blevet produceret online-gudstjenester. Dette fortsætter på ubestemt tid.

Søndag d. 21. juni – Lars Malmgaard Jensen

Søndag d. 14. juni – Flemming Hansen