CORONA (COVID-19)

Information om håndering af Coronasituationen

Nedenfor kan du læse hvordan vi forholder os til situationen med corona-smitte. Siden vil løbende bliver opdateret, såfremt der kommer ændringer.

Retningslinjer

Vi skal holde sammen ved at holde afstand, er der blevet sagt mange gange. Vi skal tage COVID-19 alvorligt – ikke mindst af hensyn til andre.
Vi følger myndighedernes anvisninger, og vil opfordre jer til at gøre det samme! Du kan finde de aktuelle vejledninger på coronasmitte.dk.

Det er tilladt at afholde gudstjenester, der er dog nogle retningslinjer der skal overholdes. Dem kan du læse ved at trykke på nedenstående link.

Omsorg

Situationen kan give uro, bekymringer og mismod. Lad os være gode til at være sammen på afstand – ringe til hinanden, bede for hinanden og hvad vi ellers kan finde på, for at være der for hinanden. Det er en helt igennem usædvanlig og frygtelig situation, der får konsekvenser på alle planer. Hvis I opdager, at der er nogen, der har brug for hjælp med mad, pleje, samtale eller andet, så må vi hjælpe hinanden. Ring eller skriv!

Ressourcer

Vi har nedenfor linket til nogle ressourcer du kan benytte.

• TilLiv.dk
    • TilLiv.dk er en ressourceside, som formidler den kristne tro i tekst, lyd og video. Siden indeholder relevante blogindlæg, dybdegående artikler, opbyggelig forkyndelse og oplærende undervisning. TilLiv.dk bygger på et evangelisk luthersk grundlag og bekender sig til Folkekirkens bekendelsesskrifter. Siden er ejet af Norea Mediemission.
    • TilLiv.dk vil de kommende søndage sende online-gudstjenester, i samarbejde med Luthersk Mission & Norea mediemission.
      Se mere på deres hjemmeside.
  • Lyset & Livet

Online Gudstjenester

Mens vi ikke har haft mulighed for at mødes i vores lokale menighed, har Norea mediemission i samarbejde med Luthersk Mission sendt online gudstjenester.
Efter det igen er blevet muligt at mødes fysisk i kirkerne, er der fortsat blevet produceret online-gudstjenester. Dette fortsætter på ubestemt tid.