Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Landsmøde 2021

2. maj, 10:30 - 12:30

Vi glæder os til vores online landsmøde søndag den 2. maj kl. 10.30. Der er forberedt et afvekslende program for hele familien på cirka to timer med prædiken ved Lars Jensen, sang og musik med bandet HJEMVENDT, indslag for børn ved Janne og Turner og videoklip fra LM’s arbejde i ind- og udland.

De seneste lempelser i coronarestriktionerne betyder, at vi nu kan samles lokalt igen til gudstjenester og religiøse handlinger. Det har imidlertid ikke været muligt at få et klart svar fra myndighederne på, om landsmødestreaming falder ind under disse betegnelser. Derfor rykker den lokale landsmødefest ud i hjemmene.

Vi opfordrer til, at man gør det til en fest i stuen og gerne inviterer andre – især ældre, som måske har det svært med teknikken og dem, der ikke har en familie omkring sig. Det er også en mulighed at samles med bibelkredsen og på den måde være til landsmøde sammen.

Livestreamingen begynder den 2. maj kl. 10.20, så der er ti minutter til at sikre sig, at teknikken virker.

Det er også muligt at se transmissionen senere på dagen eller på et hvilket som helt andet tidspunkt, hvis det ikke er muligt at samles søndag formiddag.

Landsmøde kan følges via følgende links på enten YouTube eller Facebook.

YouTube

Facebook

Linkene kan også findes på www.dlm.dk eller på LM’s facebook-side.

Der er et opgaveark til børnene, der bliver orienteret mere om under udsendelsen, og som kan printes på forhånd. Det kan hentes her.

Se mere på: www.dlm.dk/lm2021

Detaljer

Dato:
2. maj
Tidspunkt:
10:30 - 12:30