Kasper Drejer ny præst i Vesterhavskirken

Vi har den store glæde at kunne offentliggøre ansættelsen af Kasper Beck Drejer som præst i Vesterhavskirken fra den 1. september 2022.
Kasper bliver ansat i en 75%’s stilling.

Kasper er 26 år, født i København og har en bachelor i teologi fra Dansk Bibel-Institut og Københavns Universitet. Kasper kommer fra en stilling som deltidsforkynder i Hvidovre Frimenighed og ungdomskonsulent i LMBU.

Kasper og hans hustru Malene bor i København, og har været gift siden april 2019. Malene er 27, oprindeligt vestjyde og uddannet fysioterapeut, men til efteråret skal hun på barsel, da de venter en lille én til november.

"Vi har oplevet, at Gud har ledt os mod Esbjerg, og vi glæder os særligt til at vokse i kendskabet til Jesus sammen med jer og se, hvordan han ønsker at virke igennem den enkelte og fællesskabet som helhed."
Malene og Kasper Beck Drejer

Vi er meget glade for at denne ansættelse er faldet på plads, og at Kasper og Malene har sagt ja til opgaven.

Tak for medleven, forbøn og giversind i denne sag.

Kasper Beck Drejer skal være ny præst i Vesterhavskirken