Aktiviteter

På Stenhuggervej 28 holder både LM-kredsen og Vesterhavskirken til. Ud fra disse foregår en masse arbejde og aktiviteter – heraf også noget som bliver afholdt, planlagt og båret i fællesskab og med medlemmer fra begge steder.

Gudstjenesten

Alle er velkomne til gudstjenesterne i Vesterhavskirken.

Vi tror, at gudstjenesten er et sted, hvor Gud møder os med sit Ord og sin frelse, hvor vi møder hinanden som ligeværdige og frie, et sted, som vi ønsker, skal være åbent, så flere får mulighed for at møde Gud.

Til gudstjenesterne samles vi til prædiken, lovsang, bøn, nadver og vidnesbyrd, og vi ønsker at udruste og udfordre hinanden til et liv i kærlighed og efterfølgelse af Jesus.

Nogle af gudstjenestens elementer vil ligne det, som du måske kender fra en gudstjeneste i f.eks. folkekirken, mens andet måske kan synes anderledes i form og udtryk. Vi spiller rytmisk musik, og synger både gamle salmer og nye lovsange.

Gudstjenesterne begynder som regel kl. 10.00 og slutter ca. kl.11.40. Efter gudstjenesten er der en kop kaffe, og nogle gange har vi også fælles frokost.

Du kan findes næste gudstjeneste i oversigten til højre.

Der er altid et børneindslag eller børnekirke ved vores gudstjenester.

Vi håber på at se dig – uanset din alder, om du er medlem, eller om du tror på Gud!

Har du spørgsmål kan du kontakte vores præst eller en fra menighedsrådet her.

Legestuen Oasen

Legestuen er for børn fra 0-6 år og deres forældre – eller anden voksen. Vi mødes til leg, fællesskab, hygge og sang. Vi håber, at det må blive en oase i hverdagen, for voksne såvel som børn.

”Legestuen, Oasen” finder sted hver tirsdag på Stenhuggervej 28 fra kl. 9.30-11.30.

Der vil fast blive serveret rundstykker, saft, kaffe, te og en lille snack. Derudover er man velkommen til selv at medbringe en madpakke.

Alle er velkomne, uanset om du går og venter på at baby melder sin ankomst, er på barsel/farsel eller hjemmepasser. Tag gerne din mødregruppe, ven eller nabo med!

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til os på oasen@vesterhavskirken.dk. Ellers kan du finde ”Legestuen Oasen” på facebook for flere informationer og nyheder.

Klubberne - Guldfisken, Juniorklubben & Teenklubben

Vesterhavskirken og LM-Esbjerg samarbejder omkring arbejdet og om at finde ledere til klubberne.

Formålet med klubberne er at give nogle ugentlige tilbud, hvor børn og unge kan være sammen omkring aktiviteter, leg og Bibelens budskab, så de sammen kan lære mere om kristendommen og Jesus.

Du kan læse mere om de forskellige klubber nedenfor.

Esbjerg LMU

I LMU – Luthersk Missions Unge – samles unge som et supplement til gudstjenesten om søndagen. Vi er en kristen ungdomsforening, der lytter til bibeltimer og taler sammen om, hvad Bibelen siger om Gud og Jesus, om os selv, om livet og døden, og om det, som kommer efter døden. Vi kommer for at høre om Jesus, for han giver vores liv indhold og mening. Hver uge sker der noget nyt, og hvad der præcis sker, kan du se i programmet til højre.

Vi mødes i udgangspunktet hver torsdag kl. 19.30. En gang i måneden har vi fællesmøde med LM-kredsen, som foregår om tirsdagen i stedet kl. 19.00.

Hvis du har brug for at vide mere om Esbjerg LMU eller har spørgsmål, kan du kontakte tovholder Emil Jacobsen på esbjerg@lmu.dk eller Mob. 29 25 13 73.

Du kan læse mere om LMU på landsplan her.

LM-Kredsen

Udover Vesterhavskirken har Luthersk Mission i Esbjerg også en LM-Kreds.

LM-Kredsen er et åbent, kristent fællesskab, hvor alle aldersgrupper kan mødes for at høre om Gud gennem Bibelens budskab. Når vi mødes, synger vi sammen, læser fra Bibelen, lytter til en prædiken og beder sammen.

Hver tirsdag kl. 19.30 samles LM-kredsen til møde. En gang i måneden er der fællesmøde med LMU, som foregår kl.19.00 i stedet.

Du kan læse mere på LM-kredsens hjemmeside lm-esbjerg.dk

Hvis du vil vide mere, kan du kontakte formand Jens Peter Schmidt, Mob. 23 42 73 26 eller lm-esbjerg@lm-esbjerg.dk

Kristendomskursus

Hvad ved vi om Gud? Hvem var Jesus? Hvad er et menneske værd? Hvad betyder dåben? Er der liv efter døden? Hvad gør Helligånden? Hvordan skal jeg tro? Gør bøn en forskel? Er Bibelen til at forstå? Hvordan skal jeg leve? Hvad tror du selv?

Ønsker du at finde ud af, hvad kristendommen egentlig handler om, så kan dette kursus hjælpe dig på vej.

Vesterhavskirken afholder løbende kristendomskursus, hvor der bliver god tid til refleksion, snak og bare at lytte til undervisningen.

Kontakt vores præst Kasper Beck Drejerkbd@dlm.dk eller Mob. 51 94 84 23, hvis du er interesseret, og vil vide mere om næste opstart.

Kulturmødet

På kulturmødet mødes vi fra forskellige lande og kulturer for at lære hinanden bedre at kende og stifte nye venskaber. Programmet består af:

  • 17.30 – Fælles spisning
  • Forskellige aktiviteter, mulighed for at snakke med hinanden og i øvrigt at lære nye at kende
  • Aftensang, kaffe, te og kage
  • 20.15 – Slut

Arrangementet er for hele familien og tag gerne andre med. Vi glæder os til at se dig.

Hvis du vil vide mere eller har brug for kørelejlighed, kan du kontakte: Mette og David, Tlf. 61 53 54 93

Du kan også læse mere om kulturmødet på LM-kredsens hjemmeside.

Sport

Der arrangeres både indendørs og udendørs sport ved forskellige lejligheder. Ved indendørs arrangementer foregår det i Markusskolens hal ved siden af Missionshuset/Vesterhavskirken. Der er både planlagte og mere spontane arrangementer.

Sport samler folk på en unik måde på tværs af alder. Det er en god måde, hvorpå man kan lære hinanden bedre at kende og invitere naboer, kollegaer og klassekammerater med.

Aktiviteter vil fremgå i denne kalender.

Kontakt en fra Vesterhavskirken eller kirkens præst, hvis du kunne have interesse i at være med.