Gudstjenesten

Alle er velkomne til gudstjenesterne i Vesterhavskirken.

Vi tror at gudstjenesten er et sted hvor Gud møder os med sit Ord og sin frelse, hvor vi møder hinanden som ligeværdige og frie, et sted som vi ønsker skal være åbent, så flere får mulighed for at møde Gud.

Til gudstjenesterne samles vi til prædiken, lovsang, nadver og vidnesbyrd, og ønsker at udruste og udfordre hinanden til et discipelliv med Jesus.

Nogle af gudstjenestens elementer vil ligne det, som du måske kender fra en gudstjeneste i folkekirken, mens andet måske kan synes anderledes i form og udtryk. Vi spiller rytmisk musik, og synger både gamle salmer og nye lovsange.

Gudstjenesterne begynder som regel kl. 10.00, og varer ca. halvanden time. Efter gudstjenesten er der en kop kaffe, og nogle gange har vi også fælles frokost. Find næste gudstjeneste her!

Der er altid et børneindslag eller børnekirke ved vores gudstjenester.

Vi håber på at se dig – uanset din alder, om du er medlem, eller om du tror på Gud!

Kristendomskursus

Hvad ved vi om Gud? Hvem var Jesus? Hvad er et menneske værd? Hvad betyder dåben? Er der liv efter døden? Hvad gør Helligånden? Hvordan skal jeg tro? Gør bøn en forskel? Er Bibelen til at forstå? Hvordan skal jeg leve? Hvad tror du selv?

Ønsker du at finde ud af, hvad kristendommen egentlig handler om, så kan dette kursus hjælpe dig på vej.

Vesterhavskirken afholder løbende kristendomskursus, hvor der bliver god tid til refleksion, snak og bare at lytte til undervisningen.

Kontakt Elsebeth & Henrik Kristensenkristendomskursus@vesterhavskirken.dk eller Mob. 2221 8971 (Elsebeth) for at høre mere om hvornår næste kursus starter op.

Esbjerg LMU

I LMU – Luthersk Missions Unge – samles unge som et supplement til gudstjenestenen om søndagen. Vi er en kristen ungdomsforening der lytter til bibeltimer og taler sammen om hvad Bibelen siger om Gud og Jesus, om os selv, om livet og døden, og om det som kommer efter døden. Vi kommer for at høre om Jesus, for han giver vores liv indhold og mening. Hver uge sker der noget nyt, og hvad der præcis sker, kan du se i vores program.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte formanden for Esbjerg LMU Jonas Knudsenesbjerg@lmu.dk eller Mob. 6179 7179.

Du kan læse mere om Esbjerg LMU på deres hjemmeside.

LM-Esbjerg

Vesterhavskirken er en del af de mange arbejdsgrene, der udgår fra LM-Esbjerg.

Udover gudstjenester i Vesterhavskirken, tæller LM-Esbjergs aktiviteter blandt andet: børneklub, juniorklub, teenklub, ungdomsforening, LM-Kreds, bibelkreds og arbejde blandt nydanskere (kulturmøder). Du kan læse meget mere om de forskellige arbejdsgrene på kredsens hjemmeside – www.lm-esbjerg.dk.

Mange af Vesterhavskirkens medlemmer er også aktive i det lokale LM-arbejde (børneklubber, kulturmøde, bibelkredse m.m.).