Julehjælp 2021

Vesterhavskirken tilbyder julehjælp

Julen nærmer sig – og med julen følger udgifter! Kan du/din familie ikke få pengene til at slå til i julen, så er der hjælp at få!

Hvad skal jeg gøre?

Det du skal gøre er, at kontakte Elsebeth fra Vesterhavskirken på mobil 22 21 89 71 eller mail jul@vesterhavskirken.dk, og oplyse navn, telefonnummer og adresse.

Julehjælpen uddeles fortrinsvis til børnefamilier der er økonomisk trængte, og bor i Sædding eller Sønderris og omegn. Uddeling af julepakken vil finde sted i Vesterhavskirken, Stenhuggervej 28, 6710 Esbjerg V.

Tidspunktet vil være lørdag d. 18. december mellem kl. 13-15, hvor vi også byder på en kop kaffe eller saftevand samt æbleskiver.

Julepakken vil indeholde hvad der svarer til en god juleaften for 2 voksne og 2 børn. Det er dog ikke et krav, at I er dette antal personer. Vi har et begrænset antal julepakker, men vi håber der bliver nok til alle.

Sidste frist for ansøgning af julepakke vil være tirsdag d. 7. december.

Vi ønsker jer alle en god december og en rigtig glædelig jul!

Hvem er vi?

Vesterhavskirken er en kirke i og for Esbjerg og omegn.

Vi ønsker at være et fællesskab, som kan rumme alle uanset baggrund, og du er velkommen til at være med!
Vesterhavskirken er en evangelisk luthersk frimenighed, der er tilknyttet Luthersk Mission.